İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBAMIZDA SPOR BAŞARILARI VE ETKİNLİKLERİ

ÇARŞAMBAMIZDA SPOR BAŞARILARI VE ETKİNLİKLERİ

Çarşambamız Türkiye Ragbi spor etkinliğine ev sahipliği yaptı.

2023 Yılı Analig Osman Bayrakdar Sezonu Ragbi Erkekler Türkiye Birinciliği, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ev sahipliğinde, sporun kenti Çarşamba'daydı..

Gençlik ve Spor Bakanlığımızca düzenlenen turnuvada; 22 ilden 31 takım ve 403 sporcumuz rekabet ve dostluk ortamında sahaya çıktı.. Bir haftalık serüven ödül töreni ile son buldu

Çarşamba Belediyespor'umuzun milli sporcusu Esra Bayrak; 3-10 Haziran tarihlerinde Fransa'da düzenlenen VIRTUS Global Oyunları'da ülkemizi başarıyla temsil ederek, Samsunlu sporcularımız; Fatma Damla Altın, Edanur Akın ve Muhsine Gezer ile birlikte 4×100m Kategorisinde Global Oyunları rekoru kırarak altın madalyanın sahibi oldu.

Aynı zamanda Kadınlar Uzun Atlama Kategorisinde bronz madalyayı da ülkemize kazandırdı.

Çarşamba Belediyespor Kulübü Kano Takımımız, 6-8 Haziran tarihlerinde Eskişehir'de yapılan Kano Türkiye Kupası Yarışları'nda; 10 birincilik, 4 ikincilik ve 5 üçüncülük kazandı. Takım halinde minikler ve yıldız erkeklerde de şampiyonluk elde etti.

Samsun 1. Amatör Küme Takımlarından, ÇarsambaGençlergücüspor kulübü üst lig olan Samsun Süper Amatörüne yükseldi.

Çarşamba'da 3. OFF-ROAD Oyunları Yeşilırmak Millet Bahçemizde gerçekleşti

Off-Road oyunları için 30 il, 5 ayrı ilçeden gelen toplamda 1500 macerasever yarışmacılarımız ve hemşehrilerimiz ile Yeşilırmak Millet Bahçemizde kamp alanında buluştu.

Çarşambamızda spor etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor kısacası.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR