Çarşambalı Muhammet Şimşek, halterde 5 Türkiye rekoru kırdı

Çarşambalı Muhammet Şimşek, halterde 5 Türkiye rekoru kırdı
Türkiye Halter Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Halter Şampiyonasında yarışan Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammet Şimşek, 5 Türkiye rekoru ile 2 altın madalya kazandı.

Türkiye Halter Federasyonu tarafından 01-02 Haziran 2024 tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Halter Şampiyonasında yarışan Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammet Şimşek, üç kategoride kırdığı toplam 5 Türkiye rekoru ile 2 altın madalya kazandı.

Bayburt Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü adına yarışan Samsun Çarşambalı Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammet Şimşek, Türkiye Halter Federasyonu tarafından düzenlenen 100 KG Benchpress ve Powerlifting kategorilerinde ve Benchpress hareketinde 138 KG, Deadlift hareketinde 200 KG ve squat hareketinde 200 KG kaldırarak, 5 Türkiye rekoru kırarak 2 altın madalya alan sporcu, şampiyonaya damga vurdu.

Şampiyon öğretmen Şimşek, Antrenörü Ömer Faruk Aksoy'a teşekkür ederek, “Şampiyon olmak her sporcunun hayalidir. Hayalimi gerçekleştirmeme katkı sunan antrenörüm sayesinde artık daha fazlasını isteme ve hayal etme motivasyonum var. Bu motivasyon en önemli itici güç olarak bana dayanak oluyor” dedi.

2.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir