Çarşamba'nın Yeni Emniyet Müdürü belli oldu!

Rize'nin Pazar İlçesinde görev yapan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, 2025 yılı genel atamaları kapsamında Samsun'un Çarşamba İlçesine Emniyet Müdürü olarak atandığı öğrenildi.

Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’ın 5 Temmuz 2025 tarihinde açıkladığı genel atamalar kapsamında, Emniyet Müdürü ve Emniyet Amiri rütbesindeki birçok personelin görev yeri değişti. Atamalarla birlikte Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde de önemli bir değişiklik yaşandı.

Ferdi Kuyu, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi. Daha önce İstanbul, Zonguldak ve Rize’de çeşitli görevlerde bulunan Kuyu, son olarak Pazar İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapıyordu. Kuyu’nun Rize’deki 5 yıllık başarılı görevinin ardından kendi talebiyle Samsun’a tayin edildiği öğrenildi.
Öte yandan, Çarşamba’da uzun süredir görev yapan İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek’in ise Samsun İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atandığı bilgisine ulaşıldı.

Çarşamba'nın Yeni Emniyet Müdürü Belli Oldu!

Şehit Oğlundan Başarılı Kariyer

Yeni Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, şehit polis memuru Celal Kuyu’nun oğludur. Babası, 1992 yılında İstanbul’da görev yaparken silahlı saldırı sonucu şehit düşmüştü. Ferdi Kuyu ise emniyet teşkilatında gösterdiği başarılı hizmetlerle dikkat çekiyor.

Yeni görev yerinde göreve başlaması beklenen Kuyu’ya başarılar diliyoruz.

Çarşamba'nın Yeni Emniyet Müdürü Belli Oldu!

 


 

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme