Çarşamba’ da ilk; ‘AKILLI BİNALAR YOLDA…’

Çarşamba’ da ilk; ‘AKILLI BİNALAR YOLDA…’
Çarşamba ilçesinde hizmet veren Yağcı İsmet İnşaat tarafından yapılacak yeni konutlar, bölgede tek özellikleriyle dikkat çekerken, ilçeye önemli bir prestij kazandırmanın yanı sıra akıllı binalar olarak ilçe de ilk olma yolunda ilk kazmanın vurulması için

c8f78168-89c2-4df8-b284-7414492cc327.jpg369891c0-ce96-4e22-90c4-07eab0d2e639.jpg

‘OĞUL-BABA, TORUN-DEDE İZİNDEN AYRILMIYOR’ 
Çarşamba ilçe merkezinde ki eski sanayi de otomobil, traktör ve en çok oto yağ satışı ile adını duyuran ve ilçenin sınırlarını aşan ünü ile tanınan ‘YAĞCI İSMET’ firması, bu günlerde baba ve dedesinin adı ile işletmelerini yıllardır sürdüren oğul Hasan ve torun Bilal Küçükaydın ‘YAĞCI İSMET’ adını ve güvenilirliğini önümüzde ki günlerde hazırlandıkları yeni projeleri ile farklı bir iş alanında çalışmaları ile dikkat çekmeye hazırlanıyorlar. Hasan & Bilal Küçükaydın kısa sürede Yağcı İsmet ismiyle yeniden Çarşamba ve Samsun sınırlarını zorlayacak ilçe ve bölge de ilk olma yolunda iddialı ve emin adımlarla çıktıkları Konut İnşaatçılığı alanında ki yeni ve güçlü yatırım ve projeleri hem dikkat çekmeye hem de  ses getirmeye hazırlanıyorlar.

‘DEDE YAĞCI İSMET ADI UNUTTURULMAYACAK’
Büyükbabası İsmet Küçükaydın’ın Çarşamba ilçesinde hizmet veren Yağcı İsmet İnşaat firması adını değiştirmeden yıllardır verdikleri hizmetlerini bu defa aynı isimle Çarşamba-Salıpazarı Karayolu üzeriÇay Mahallesi sınırlarında Yeşilırmak’ a 50 metre mesafede ilçeyi her yerden kuş bakışı görebilecek 2 bin 500 metre karelik alanda yapılması planlanan akıllı konutlar, ilçenin yükselen değeri olacak. Hasan ve Bilal Küçükaydın ortaklığı ile kurulan Yağcı İsmet İnşaat firması tarafından Samsun ve bölgede eşi benzeri bulunmayan özelliklerle hayata geçirilecek konut projesinin detayları, göz kamaştırırken Dede Yağcı İsmet adı da unutturulmayacağı gibi müşteri memnuniyeti ve güvenirliliği de pekiştirilecek.

‘KONUTLAR FULL AKILLI SİSTEM OLACAK’

Çarşamba-Salıpazarı Karayolu üzerinde gerçekleştirilecek konut projesinde, her cephesinde yolu bulunurken, rezidans seviyesinde özellikleri bulunan iki bloktan oluşan ve 6 katlı binanın yakın zamanda temel kazı çalışmalarına başlanacağı öğrenildi. 6 Katlı olarak planlanan ve her katta iki daire bulunacak konutlarda; yerden ısıtma sistemi, merkezi süpürge sistemi, full akıllı ev, ses-ısı ve akustik yalıtımı gibi özelliklerin yanı sıra daha sayılamayacak, onlarca yeni ve müşteri memnuniyeti ile konutlarda oturacak insanların yorulmadan her türlü hizmetini dijital şekilde akıllı sistemlerle karşılanacak binalarda yok yok. Yapılması için zemin etüdü ve resmi işlemlerde sona yaklaşılan çalışmaların bölgede benzeri olmayacak nitelikte olup yapılacak konutlarda, ev sahibinin hayatını kolaylaştıracak daha başka birçok proje ile dairelerin kullanım alanları, görsel estetikgibi detaylara da büyük önem verildi.

‘KENDİNİZİ ÖZEL HİSSETTİRECEK’
Birçok özelliği ile bölgeye büyük bir değer kazandırmak için yola koyulduklarını ifade eden Yağcı İsmet İnşaat Sahibi Bilal Küçükaydın, “İlçemizde bugüne kadar yapılmamış olanı yapmayı düşündük. Gerekli altyapı ve proje çalışmaları yapmak için yola koyulduk. Birçok özelliği ile eşi benzeri bulunmayan, oturanların kendini özel hissedeceği, şehrin içinde ancak şehrin gürültü ve karmaşasından uzak, yeşil alanı, spor alanları ve daha sayamayacağımız birçok albenisi ile tercih edilecek mekanlar oluşturduk ve projelendirdik. İnşallah yakın zamanda ilk çalışmalarımız başlayacak. Çarşambamıza ve bölge halkımıza gerçekten bugüne kadar yapılmamış olanı sunmak için geliyoruz.” dedi.

‘GÖRSEL ŞÖLEN, DAYANIKLI KONUTLAR’

Binanın mimarisinde kullanılacak detaylara büyük önem verilirken, iç ve dış mimaride yapılacak uygulamaların konutları daha da renklendirecek. Konutların misafir odasında bulunacak silikon cephe ile daha ferah bir ortam oluşturulurken, seyir alanı niteliğinde yapılan silikon (cam) cephe önemli bir imge kazandıracak. Lüks konutların depreme karşı dayanıklı olması için tüm temel malzemelerinde büyük bir titizlik gösterildiğini paylaşan Bilal Küçükaydın, “Firmamız için vatandaşlarımızın güvenliği her şeyden önce gelir. Bu nedenle konutlarımızın dayanıklı ve sağlam olması adına kaliteli beton ve temel inşaat malzemeleri kullanmayı hedefliyoruz. C30 olarak adlandırılan beton kullanarak, Çarşamba ilçesinde çok minimum düzeyde kullanılan beton kalitesinde konutlarımızı yapıp, halkımıza kazandırmayı arzuluyoruz. Bunun yanında ilgili zemin etüdü çalışmalarımız tamamlandı. Sağlam, dayanıklı ve uzun ömürlü konutları yapmanın heyecanı içerisindeyiz” dedi.

4+1 olarak tasarlanan ve brüt 170 metre kare olarak yapılacak olan konutların inşaatına önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor.

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL- Aybüke ŞEKER

REKLAM HABER

00bba90e-485a-48c8-b342-f600aaf73af3.jpg0addd405-5a6d-4d85-a614-52cd1efec345.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber