Çarşamba'da hamsiye yoğun ilgi

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde balıkçılık yapan Görkem Aydın, Eylül ayıyla birlikte denizde bolluk görüleceğini belirtti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Çarşamba'da hamsiye yoğun ilgi

Çarşamba’da denize açılan balıkçılar tezgahlarda mezgit, barbun ve hamsinin yerini almaya başladığını dile getirdi. 
Fiyatların makul seviyede seyrettiğini vurgulayan esnaf Görkem Aydın “Hamsi ve mezgit 150 TL, barbun 200 TL, levrek ve çupra 500 TL, alabalık 200 TL.”dedi. 

Çarşamba'da hamsiye yoğun ilgi
Havaların soğumasıyla birlikte tezgahlarda daha da bolluk görüleceğini ifade eden esnaf Aydın, “Geçen sene ilk önce palamut çıkmıştı şuanda hamsi var. Bu sene hamsi çok olacak gibi görülüyor.” şeklinde konuştu.

Çarşamba'da hamsiye yoğun ilgi
Sofralarında balık görmek isteyen vatandaşlar balıkçılarda yoğunluk oluşturdu. Almak istedikleri balığı dile getirirken, hamsi yanıtını verdiler. Bu sene hamsi fiyatlarının iyi gittiğini belirttiler.
Balıkçı esnafı Görkem Aydın, Çarşamba halkının en çok sevdiği balık türünün hamsi olduğuna vurgu yaparken önümüzdeki dönemlerde tezgahlarda bolca görüleceğini ifade etti.

Çarşamba'da hamsiye yoğun ilgi
 

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Özel Haber

Bakmadan Geçme