- Haberler
- Samsun Haber
- Çarşamba'da At Bakım Merkezi hizmete açıldı
Çarşamba'da At Bakım Merkezi hizmete açıldı
Çarşamba Belediyesi uzun süredir kullanılmayan besi ahırını yeniden düzenleyerek At Bakım Merkezi'ne dönüştürdü.
Çarşamba Belediyesi uzun süredir kullanılmayan besi ahırını yeniden düzenleyerek At Bakım Merkezi’ne dönüştürdü.
Samsun’un Çarşamba ilçesinde ata sporu atlı sporların gelişmesi adına yeni bir yatırım gerçekleştirildi. Açılışı Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ın yanısıra Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Ferderasyonu As Başkanı Tayfun Karataş, Çarşamba Rahvan Atlar Spor Kulübü Başkanı Sefa Açıkel beraber yaptılar.
Atlı Spor Tesisleri'in arka bölümünde uzun süredir kullanılmayan bit besi ahırı yeniden düzenlenerek At Bakım Merkezi’ne dönüştürüldü. Yıl boyunca hizmet vermesi planlanan merkezin, misafir atların bakım, dinlenme ve konaklama ihtiyaçları karşılaması planlanıyor.
Atlı spor organizasyonlarında tercih edilen bir ilçe haline gelen Çarşamba, bu yatırımla ilçede düzenlenecek spor organizasyonları adına imkanlarını da bir adım öteye taşımış durumda.

