Çarşamba Belediyesi’nin Yeşilırmak fırsatçılığı

Çarşamba Belediyesi’nin Yeşilırmak fırsatçılığı
Çarşamba Belediyesi’nin DSİ tarafından alınan izinle Yeşilırmak Nehrinde başlattığı çalışmalar hakkında bir internet sitesinin iddiası gündeme oturdu. İddiaya göre; Belediye’nin Yeşilırmak’tan kum çıkartıp depoladığı yazıldı

İnternet haberciliği sitesi www.muhalifgaste.com adlı haber portalının haberine göre; DSİ’nin izni ile çalışma başlatan Çarşamba Belediyesi’nin, Yeşilırmak’tan kum çıkartıp, depoladığı iddia edildi.

Samsun DSİ Bölge Müdürlüğü, Çarşamba Belediyesi’ne taban oyulmasını önlemek üzere Yeşilırmak yatağı içinde sedde yapımına izin verdi. Belediye çalışmaları sürerken ilginç görüntüler ortaya çıktı. Belediyenin, Yeşilırmak zeminindeki oyukları (çukur) doldurmak yerine kumları başka bir alana taşıdığı öne sürüldü.

20161004_104928_2-001.jpg

Çarşamba Belediyesi’nin, Adapark Göl Restaurant karşısında Yeşilırmak yatağı içinde taban oyulması nedeni ile belediyece DSİ’den alınan izinle sedde çalışması yaptığı öğrenildi. Öte yandan, çukurları doldurması gereken belediyenin, çıkarılan kumları belediyeye ait kamyonlarla Doğal Yaşam Parkı bölgesi ve Beyyenice Mahallesi kum stokları ile Adaparkta ki kum depolarına götürdüğü iddia edildi.

20161003_155754_1.jpg

 Yeşilırmak yatağında belediyenin yıllar önce sallama tabir edilen kepçe ile kum almasından dolayı taban oyulmasının oluştuğu öne sürüldü. Belediye yetkilileri, sedde konusunda DSİ’den izin alındığı ve bunun nedeninin ise taban oyulmasını (zeminin çukurlaşması) önlemek amacı ile sedde çalışması olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber