• Haberler
  • Asayiş
  • Çarşamba A Tipi Cezaevi kapatıldı, Mahkûmlar S Tipi Cezaevine nakledildi

Çarşamba A Tipi Cezaevi kapatıldı, Mahkûmlar S Tipi Cezaevine nakledildi

Samsun'un Çarşamba İlçesinde A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu kapatıldı. Cezaevinde bulunan mahkumlar yeni yapılan Çarşamba S Tipi Kadın ve Erkek Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna nakledildi

Samsun’un Çarşamba ilçesinde bulunan A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu kapatıldı. Cezaevinde bulunan mahkûmlar, 3 bin kişilik kapasiteye sahip olan Çarşamba S Tipi Kadın ve Erkek Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna nakledildi.

900 Personel Görev Yapacak

Yeni cezaevinde yaklaşık 900 infaz koruma memuru ve jandarma personelinin görev yapacağı öğrenildi. Modern donanımıyla dikkat çeken Çarşamba S Tipi Cezaevi, mahkûmların güvenli bir ortamda infaz sürecini tamamlamasını sağlayacak.

Cezaevinin kapanma sürecinin planlı bir şekilde yürütülüp, nakil işlemlerinin sorunsuz tamamlandığını öğrenildi.

3.jpg

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme