Canik'te parklara zarar verenlere belediyeden uyarı

Samsun'un Canik ilçesinde kimliği belirsiz kişilerce park ve çocuk oyun alanlarına zarar verildi. Canik Belediyesi, kamu malının korunması ve parkların bilinçli kullanılması çağrısında bulundu.

Park seferberliğine zarar

Canik Belediyesi, ilçedeki park seferberliğini sürdürürken, mahallelere nefes olan parkların tahrip edilmesine tepki gösterdi. Belediyenin sosyal medya hesaplarından paylaşılan fotoğraflarda, duvarlara yazı yazılan, oyun grupları yakılan ve kırılan parkların görüntüleri dikkat çekti.

Vatandaşlara çağrı

Belediye yetkilileri, parkların ve kamu malının korunmasına yönelik vatandaşlardan duyarlılık beklediklerini belirterek, "79. parkımızı hizmete sunmuşken bu hınç neden?" ifadelerini kullandı. Zarar veren kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulacağı açıklandı. Yetkililer, ilçede sosyal yaşam alanı seferberliğinin süreceğini, yeni parkların hizmete sunulmaya devam edeceğini vurguladı ve halkı parkları temiz ve dikkatli kullanmaya davet etti.

Canik'te parklara zarar verenlere belediyeden uyarı

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme