• Haberler
  • Eğitim
  • Canik'te okul bahçesinden 'Kabe'de Hacılar' ilahisi yükseldi! Çocuklar eşlik etti

Canik'te okul bahçesinden 'Kabe'de Hacılar' ilahisi yükseldi! Çocuklar eşlik etti

Samsun'un Canik ilçesindeki Hasköy Cumhuriyet İlkokulu'nda teneffüs saatinde çalınan 'Kabe'de Hacılar' ilahisine bahçede oyun oynayan yüzlerce öğrenci eşlik etti.

Haber Expres kaynağını Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin!
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Canik'te okul bahçesinden 'Kabe'de Hacılar' ilahisi yükseldi! Çocuklar eşlik etti

Samsun’un Canik ilçesi Hasköy Cumhuriyet İlkokulu’nun dışından çekilen görüntüler, kısa sürede sosyal medya da yayıldı. Teneffüs ziliyle birlikte bahçeye çıkan öğrenciler, hoparlörden yükselen ilahi sesiyle coştu.

Son günlerde sosyal medyada viral olan ve aslen Samsunlu Canik’li olan Celal Karatüre tarafından son zamanlarda seslendirilen ve asıl eser sahibi Abdurrahman Önül olan "Kabe’de Hacılar Hu Der Allah" ilahisi çalmaya başlayınca, çocuklar ilahiye odaklanarak oyunlarını oynarken hep bir ağızdan "Allah" diyerek, yüksek sesle eşlik etmesi kameraya yansıdı.

Canik'te okul bahçesinden 'Kabe'de Hacılar' ilahisi yükseldi! Çocuklar eşlik etti

Okul duvarının dışından kaydedilen görüntülerde, çocukların saf bir neşeyle ve yüksek enerjiyle ilahiyi söylemeleri izleyenleri hem duygulandırdı hem de şaşırttı. Kısa sürede X platformlarında paylaşılan video, yüzlerce beğeni ve yorum aldı.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!