• Haberler
  • Spor
  • Canik'te dev ekranda milli coşku: Galibiyet köfte ekmekle kutlandı

Canik'te dev ekranda milli coşku: Galibiyet köfte ekmekle kutlandı

Samsun'un Canik ilçesinde Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off Turu'nda Kosova ile oynadığı kritik karşılaşma, Canik Belediyesi tarafından kurulan dev ekranda yüzlerce vatandaşın katılımıyla büyük bir coşkuyla izlendi. Galibiyet coşkusu, belediyenin sıcak köfte ekmek ikramıyla adeta bir şölene dönüştü.

Haber Expres kaynağını Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin!
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Canik'te dev ekranda milli coşku: Galibiyet köfte ekmekle kutlandı

Haberin Özeti

  • Samsun Canik Belediyesi, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Kosova ile oynadığı 2026 Dünya Kupası eleme maçını dev ekranda yüzlerce vatandaşla izledi.
  • Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, maçı halkla birlikte takip ederek gençlerle ve ailelerle bir araya gelip milli coşkuya ortak oldu.
  • Milli takımın galibiyet coşkusuyla bayram yerine dönen Canik Meydanı'nda, yüzlerce vatandaşa sıcak köfte ekmek ikramı yapıldı.

Canik Belediyesi, milli maç heyecanını sokağa taşıyarak vatandaşları tek yürek yaptı. 2026 Dünya Kupası yolunda büyük önem taşıyan Türkiye-Kosova mücadelesi için Canik Belediyesi önündeki meydanda özel bir etkinlik düzenlendi. Alana kurulan dev ekranın etrafında toplanan yüzlerce vatandaş, 90 dakika boyunca ellerinden düşürmedikleri Türk bayrakları ve hep bir ağızdan söyledikleri marşlarla millilere destek verdi. Meydan, taraftarların tezahüratlarıyla adeta stadyum havasına büründü.

Canik'te dev ekranda milli coşku: Galibiyet köfte ekmekle kutlandı
Başkan Sandıkçı heyecana ortak oldu

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı da bu anlamlı gecede vatandaşları yalnız bırakmadı. Meydanı dolduran gençlerle ve ailelerle bir araya gelen Başkan Sandıkçı, maç öncesi alandaki çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti. Vatandaşların arasına oturarak 90 dakikalık heyecanı omuz omuza yaşayan Sandıkçı, bitiş düdüğüyle birlikte gelen muhteşem galibiyetin sevincini de yine hemşehrileriyle sarılarak kutladı.

Canik'te dev ekranda milli coşku: Galibiyet köfte ekmekle kutlandı

"Festival havasında bir maç izliyoruz"

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Dünya kupası avrupa elemeleri play-off aşamasında bu akşam milli takımımız Kosova ile karşılaşıyor. Biz de istedik ki bu heyecanı bu atmosferi Canikli halkımızla dev ekranda açık alanda halkımızla birlikte seyredelim. Çok ciddi bir kalabalık var. Festival havasında bir maç izliyoruz. İnşallah galibiyet bizim olur ve Dünya Kupası'na direkt katılım sağlamış oluruz" dedi.

Canik'te dev ekranda milli coşku: Galibiyet köfte ekmekle kutlandı

Köfte ekmek ziyafeti

Milli takımın sahadan zaferle ayrılmasıyla birlikte Canik Belediye Meydanı adeta bayram yerine döndü. Bu büyük coşkuyu tam bir şölene çeviren Canik Belediyesi ekipleri, yüzlerce vatandaşa köfte ekmek ikramında bulundu. Hem galibiyetin sevincini yaşayan hem de yapılan ikramla keyifli bir akşam geçiren vatandaşlar, etkinliği düzenleyen Canik Belediyesi’ne ve Başkan İbrahim Sandıkçı’ya teşekkür etti.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Özel Haber