Canik'te camiler çocuk sesleriyle şenleniyor

Canik Belediyesi ile Canik İlçe Müftülüğü iş birliğinde bu yıl beşincisi düzenlenen 'Haydi Güle Oynaya Camiye Gel' projesi, çocuklar, gençler ve ailelerin yoğun katılımıyla devam ediyor. Proje kapsamında 52 mahalledeki 126 camide düzenlenen etkinliklerde çocuklar hem yaz Kur'an kurslarına katılıyor hem de aileleriyle birlikte camilerde vakit geçiriyor.

126 camide etkinlik sürüyor

Proje kapsamında çocuklar ve gençler, camilerin manevi atmosferinde bir araya gelirken çeşitli sosyal etkinliklere de katılıyor. Yaz Kur'an kurslarında eğitim alan öğrenciler, vakit namazlarında aileleriyle birlikte saf tutarak hem öğreniyor hem de sosyal ortamda buluşma imkânı buluyor.

Canik'te camiler çocuk sesleriyle şenleniyor

"Milli ve manevi değerleri güçlü nesiller yetiştiriyoruz"

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, projenin çocukların milli ve manevi değerlerle yetişmesine katkı sunduğunu belirterek, "Canik'imizde camilerimizin huzur ikliminde çocuklarımız, gençlerimiz ve ailelerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Projemizle çocuklarımız emeğin, birlikteliğin ve kardeşliğin önemini de öğreniyor" dedi.

Canik'te camiler çocuk sesleriyle şenleniyor

Ödül töreni 13 Ağustos'ta

Başkan Sandıkçı, proje sonunda düzenlenecek törenle çocukların çeşitli hediyelerle ödüllendirileceğini belirtti. Canik Belediyesi ve Canik İlçe Müftülüğü iş birliğiyle yürütülen projenin ödül töreni 13 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!