- Haberler
- Çarşamba Haber
- Canik engelsiz bir şehir olacak
Canik engelsiz bir şehir olacak
Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Kadın Kolları, AK Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Tülay Kavraz'a destek verdi. Kavraz, 'Canik'i engelsiz bir şehir haline getireceğiz' dedi
AK Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Tülay Kavraz, Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Kadın Kolları'nın düzenlediği etkinliğe katıldı. Göl Restoran'da düzenlenen etkinlikte kadınlar, belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan Tülay Kavraz'ın yanında olduklarını belirtti.

Etkinlikte bir konuşma yapan Tülay Kavraz, ÇABED'in üyesi olduğunu hatırlatarak, "ÇABED çatısı altında engelli vatandaşların ne tür sorunları olduğunu çok iyi biliyorum. Bugüne kadar engelli insanların yaşamlarını kolaylaştırabilmek adına bir çok çalışmaya ve projeye imza attık. Belediye başkanlığına aday adayı olduğum Canik'te göreve geldiğim takdirde engellilerin yaşamlarını kolaşlaştırmak adına bütün gücümüzü kullanacağız. Empati yapacağız ve ilçede engellilerin ulaşamayacağı nokta kalmayacak. Canik'i engelsiz bir şehir haline getireceğiz" diye konuştu.
WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Bakmadan Geçme
Futbolda bahis depremi! Çok sayıda gözaltı var
Bakan Muş açıkladı: Şehir hastanesi tramvayında önemli gelişme
Jandarmadan kumar oynayan şahıslara rekor ceza
Dev Maçın VAR Hakemi Açıklandı
Bakan Memişoğlu Gökbey helikopterleri için tarih verdi
Türkiye’de Toprak Erozyonu Her 16 Yılda 1 Santimetreyi Buluyor