BÜYÜKŞEHİR’E TURAN ÇAKIR VEKİL

BÜYÜKŞEHİR’E TURAN ÇAKIR VEKİL
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın istifa ederek Milletvekili aday adayı olması ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde vekilen Turan Çakır'ın bakacağı ve ilk meclis Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin bulunacağı iddia edildi.

1999 yılından bugüne kadar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran Genel Seçiminde genel merkezin talebi üzerine milletvekili adayı olmasıyla birlikte, gözler yerine kim yerel seçimlere kadar görevi üstleneceğine çevrildi. 

Konu hakkında Başkan Yılmaz'ın milletvekili aday adaylığı için istifası ile birlikte Smasun siyasi kulislerinde İlk meclis toplantısına kadar görevi Başkan Yardımcısı Turan Çakır'ın sürdüreceği ve meclis toplantısında Turan Çakır ile Zihni Şahin ismi üzerinde oylama yapılacağı iddia edildi. Ancak siyasi kulislerde meclis toplantısında Yılamz'In yerine Başkanlık görevini Yerelseçimlere kadar Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi için seçilmesinin yüksek ihtimal olduğu iddia edildi.

HABER:  Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset