• Haberler
  • Güncel
  • Büyükşehir, otobüs filosunu genişletmeye devam ediyor

Büyükşehir, otobüs filosunu genişletmeye devam ediyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma filosunu genişletmeye devam ediyor. Geçen hafta hizmete giren 15 otobüsün ardından, 12 metre uzunluğundaki 10 yeni otobüs daha yola çıktı.

Yeni araçların hizmete girmesiyle birlikte, kısa süre içinde Samsun sokaklarında toplam 25 yeni otobüs görev yapacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, vatandaşlara daha konforlu ve modern ulaşım imkânı sunmayı hedeflediklerini belirterek, otobüs sayısının önümüzdeki dönemde daha da artacağının müjdesini verdi.


Başkan Doğan, "Yeni otobüslerimizle hem araç filomuzu gençleştiriyor hem de toplu taşımadaki kaliteyi artırıyoruz. Yakında daha fazla yeni otobüsümüz Samsunlularla buluşacak. Beklemede kalın" dedi.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Yorumlar 1
Ersin 12 Temmuz 2025 08:40

Hayırlı olsun ama bu araçlara iyi söver lazım şuan mevcut söverler ve amirler vatandaşa saygılı değiller üslupları ukala ve saygısız bunu dikkate alırsanız sevinirim saygılarımla

Bakmadan Geçme