Burma: 'Hizmet aşkı ile doluyuz'

Başkan Burma, 'Atakum'a ve Atakumlu'ya hizmet etme aşkı ile doluyuz. Önümüzdeki dönemi çok aktif olarak geçireceğiz' dedi.

Belediye araç parkına yeni katılan araçların tanıtım töreninde bir konuşma yapan Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Atakum Belediye Meclisi bünyesinde alınan kararlar doğrultusunda hareket ettiklerini, geçen süre içerisinde bölgelerini baştan sona elden geçirdiklerini, bunun yanı sıra gelecek projeleri ürettiklerini söyledi.
Başkan Burma, “ Meclisimiz bünyesinde aldığımız kararlar doğrultusunda, Atakum'u güzelleştirmek ve geliştirmek adına çok önemli projelere imza atacağız. Önümüzdeki dönemi çok aktif bir biçimde değerlendirip, bölgemizi her alanda en üst seviyeye çıkarmak için gayret edeceğiz. Bunu yapabilecek hizmet aşkımız fazlası ile mevcuttur. Bunlardan bir tanesi olan araç parkımızın genişlemesi ve daha kaliteli hizmet verme anlayışımız için yeni araçlar satın aldık. Bunlar bölgemizi modernize etmek adına yapacağımız çalışmalarımızda bize büyük katkı sağlayacaktır. Yeni araçlar, Atakum'a ve Atakumluya hediyemiz olsun” dedi.
Yaklaşık 2.3 milyon liraya mal olan 1 adet dorse çekici, 2 adet lastik tekerlekli beko, 1 adet paletli kazıcı ve yükleyici, 1 adet mini yükleyici, 1 Volvo greyder, 4 BMC kamyon, 2 Fatih kamyon, 1 vidanjör, 1 makam aracı, 1 adet asfalt silindiri yapılan tören sonrası, kurban kesiminin ardından hizmete girdi.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme