- Haberler
- Yerel Haber
- Bükülmüş direk hayrete düşürüyor!
Bükülmüş direk hayrete düşürüyor!
Samsun'un Çarşamba ilçesinde yol kenarında ki bir elektrik direğinin görüntüsü görenleri ürkütüyor.
Çarşamba ilçesi Kirazlıkçay Mahallesi Cevizli Sokak üzerinde yol kenarında bulunan bir elektrik direğinin görüntüsü görenleri hayrete düşürüyor. Yol üzerinde hem aydınlatma lambası olarak hemde elektrik iletiminde kullanılmak amacıyla koyulan elektrik direğinin hasar almış şekildeki görüntüsü facianın sinyallerini veriyor.
Yanında çocuk parkı bulunan bir alanda böylesi bir tehlikenin bulunmasından şikayetçi olan vatandaşlar, “Bir elektrik direğinin yenilenmesi elektrik şirketini batırmaz, uzun zamandır bu şekilde durmaya çalışan bir direkten bahsediyoruz. Ya buradan bir vatandaş geçerken bu direk yıkılsa bunun hesabını kim verebilir? Buranın yapılmasını istiyoruz.” yorumunu yaptılar.
Çevredeki mahalle sakinleri bu durumun 2 yıla yakın bir süredir var olduğunu ifade ederek, yetkililerin bu bölgede çalışma yaparak, insan hayatını doğrudan tehlikeye atacak sorunun çözülmesini istiyorlar.
Benzer tablo şehrin birçok noktasında…
İlçenin farklı noktalarında benzer durumlar yaşanıyor. Çarşamba ilçesinde birçok cadde ve sokak üzerindeki direkler aldığı hasar sonrası, hasarlı haliyle kullanımı tehlikeye davetiye çıkarırken, çevre sakinleri, yetkililerin bu tarz durumlara çözüm odaklı yaklaşması gerektiğini ifade ettiler.
