Brezilya'da halatla atlama faciası

Brezilya'nın Sao Paulo eyaletine bağlı Limeira kentinde düzenlenen bungee jumping etkinliğinde yaşanan ihmal, trajediye dönüştü. 21 yaşındaki bir kadın, güvenlik halatları bağlanmadan yaklaşık 40 metre yükseklikten atlayarak yaşamını yitirdi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Brezilya'da halatla atlama faciası

Brezilya’nın Sao Paulo eyaletine bağlı Limeira kentinde düzenlenen bungee jumping etkinliğinde yaşanan ihmal, trajediye dönüştü. 21 yaşındaki bir kadın, güvenlik halatları bağlanmadan yaklaşık 40 metre yükseklikten atlayarak yaşamını yitirdi.

Olay, köprü üzerinde gerçekleştirilen ekstrem spor etkinliği sırasında meydana geldi. İddiaya göre, görevli ekip tarafından kadının güvenlik ekipmanlarının bağlanması unutuldu ve genç kadın halatsız şekilde boşluğa bırakıldı. 

Brezilya'da halatla atlama faciası

6 kişi gözaltına alındı

Kaza sonrası bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, olay yerinde inceleme başlatıldı. Olayla bağlantılı olduğu belirlenen ve aralarında organizasyondan sorumlu kişiler ile olay yerinden kaçtığı öne sürülen şüphelilerin de bulunduğu toplam 6 kişi gözaltına alındı.

 

Nişanlısı da oradaydı

Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntüler, olayın boyutunu gözler önüne sererken büyük tepki topladı. Yerel basın, genç kadının nişanlısının da etkinlik sırasında köprüde bulunduğunu ve acı haberin ardından sağlık ekiplerince müdahale edildiğini aktardı.

Sao Paulo polisi, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığını ve ihmaller zincirinin tüm yönleriyle incelendiğini açıkladı.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!