Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Bizi kim ya da kimler ne zaman sattı?

Bizi kim ya da kimler ne zaman sattı?

Bir kimse Allah'a ve Allah-u Teâlâ'nın dinine ihanet ettiği zaman; dini, İslamı ve Müslümanları kâfire peşkeş çekmek istediği zaman; artık ondan her şey beklenir. Bunu yapan her şeyi yapar. Vatanmış, milletmiş, bu gibiler için artık mevzu değildir. Bunlara "Vatan haini, sahte kahramanlar" , düşmanların bu memleket üzerinde ki siyasi, ekonomik, askerî hareketlerine zemin hazırlayanlara "Vatan haini" denir.

Bu tipler her sahada düşmana zemin hazırlamaktan çekinmez, yaptıklarından iftihar ederler. "Çok iyi bir iş yaptık!" diye caka satarlar. Bu topraklar da hain olanların Türkiye toprakları üzerinde siyasî hedefleri, emelleri ve planları var. Hainler düşmanların her istediğini yapmak, her tavizi vermek isterler.

Fakat, vatanını düşünenler baş kaldırdıkları vakit her istediklerini yapamazlar. 15 Temmuz'da tepkimizi halk olarak Türk Milleti olarak verdiğimiz, gösterdiğimiz gibi...

Tertip edilen "Küfrü Hoş Görü, Dinler arası diyalog toplantıları", düşmanın memleketimizde dilediğince at koşturmasına zemin hazırladığı gibi; halkın zihninde de kararsızlık meydana getirdiği net görülmüştür. Çünkü düşman boş durmuyor. Aman uyanık olalım!

***

Bizi kim ya da kimler ne zaman sattı? Bu topraklar ne zaman ihanete teslim edildi? Türk Milletine 80-100 yılda bir Lider geliyorsa, yüzyılın başında ki Lider Mustafa Kemal Atatürk olduğuna göre... Bu asrın Türk Milletinin bağrından çıkaracağı son Lider Recep Tayyip Erdoğan neden olmasın!?

Bir daha sorayım. Türk milletine kim ne zaman, neden ihanet etti, hainliğe yöneltildi, ülkeyi kimler sattı?  Bu vatanın kurtulması için verilen Kurtuluş Savaşı bir düzmece miydi ki bu günleri yaşıyoruz. Ders almadık mı?. Ne tez unuttuk memleketsizliği, işgali?

Bizi kim neden sattı, neden ihanet etti...

Vatan toprakları için düşmana kan kusturan Nene Hatunlar mı, Seyit Onbaşılarla başlayan ve son 30-40 yıl da teröre binlerce şehit boşa mı verdik, boşa mı kanları aktı. Bu vatan bizim değil mi? Kurtuluş Savaşı ile birlikte şehit kanları ile kurulan Cumhuriyetimiz, demokrasimiz ilk doğumunda tıpkı bebeğin tertemiz, günahsız, borçsuz doğduğu gibi doğmadı mı?

Kim hangi masada bizi neye, kaça, hangi koltukta kim sattı? ASİL TÜRK MİLLETİ, düşmana asla boyun bükmedi, BÜKMEYECEĞİZ...

Peki kim bu günahsız bebekleri, günahsız Mehmetçikleri sattı, Mehmetçiklerimize kim neden kendi ana, babası, akrabası olan Türk Halkına silah doğrultturdu, ateş ettirdi?  Kim Mehmetçik ile halkı karşı karşıya neden getirdi? Bu hainlerin aklı kirada mı, bu kadar mı koltuk, makam içimizi kemirir oldu? Biz şanlı Türk Milleti değil miyiz?

***

Cumhuriyetin kuruluşunda ilk Rahmetli Menderes'ten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ya Marmaris'te ki o Otel de katledilseydi? Allah korusun Ata Uçağına eskortluk yapan 2 jetimizi havada hep birlikte vursaydı? Bu gün Türkiye de kimler cirit atıp, kime esir edilecektik? Düşünün!. O jetleri ve Ata uçağına neden ateş edemediler?

Hani birileri yıllardır DÜĞMEYE BASIYORDU YA!. BU DEFA KİM DÜĞMEYE BASAMADILAR? NEDEN HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?

Bu Millette Allah korkusu, Kuran, Peygamber ümmeti olma sevdası var. Allah yolunda olanı yaradan korur, kollar düşmana aman vermez... Unuttunuz değil mi?

***

Kısacası bize kim ne zaman ihanet etti, hainleri kim besledi? Bu Millet asla köle edilemeyeceğine göre, bu vatan, bayrak, toprak, ezan düsturu ile yaşadığı biline biline. Kime neden köle edilmek istenir? Neden bu Millete, ihanet edilir, hainler beslenir? Düşündükçe deliriyor insan...

Koskoca Ülke koltuk, makam ve birazcıkta para için yok edilmeye çalışılıyorsa, bu hayallerle darbe, ihanet şebekeleri oluşturulmuşsa... Unutulan o ki; Türk Milleti zekidir, asil ve inançlıdır... Bunları vücudu saran pis irin gibi vücudundan mutlaka söküp atacaktır.

***

Uyanın beyler, yüz yıl geldi, bakın dünya ülkelerini, düşmanları telaş sardı. Görmüyor musunuz? Bu Millet güçlendikçe, Ülke dimdik kendi ayakları üzerinde durdukça, dosta dost, düşmana korku salıyorsa, Allah'ın izni ile bu kadar pislikten sağ salim çıkıyorsa...

Ey Türk Halkı, ey asil Millet... Başkomutan'ın yolundan, izinden ayrılmayın. Ama Mehmetçiğinize, emir kullarına da vahşilik etmeyin. Çünkü biz Peygamberi Alemlere rahmet gönderilen, Hz. Muhammet Mustafa (s.a.v.) ümmetiyiz... Biz islam üzerine hakkı, adaleti, vatan ve al kırmızı bayrağı hak biliriz.

***

İşte bu gün çok iyi düşünün. Bizi kim, kimler, ne zaman neden, ne karşılığında sattı, bize ihanet etti, toprağına hainliği beynine soktu? Siz siz olun Liderinize, toprağınıza, bayrağınıza ve dininize sahip çıkın...

Türkiye'den başka vatan, Al kırmızı bayraktan başka bayrak, asrın Lideri Erdoğan' dan başka Lider YOK... Kabullenin...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi
SON YAZILAR