• Haberler
  • Asayiş
  • Benzin bidonuyla yakalanan şüpheli FETÖ'cü çıktı!

Benzin bidonuyla yakalanan şüpheli FETÖ'cü çıktı!

Bursa Orhaneli'nde alevlerin tekrar yükselmeye başladığı bölgede vatandaşların şikayeti üzerine aracında benzin bidonu ile yakalanan yangını çıkardığından şüphelenilen Ufuk Aytekin'in ifadesi ortaya çıktı. Bursa Valiliği şüphelinin FETÖ'den ihraç edilen eski asker olduğunu doğrularken Aytekin'in ifadesinde, 'Ömür boyu hapse girmek için ağaçları yaktım' dediği ortaya çıktı.

Bursa Valiliği'nin orman yangınlarıyla ilgili başlattığı soruşturmada, dün gece alevlerin yükseldiği bölgede benzin bidonu ile yakalanan ve gözaltına alınan Ufuk Aytekin'in FETÖ bağlantısı olduğu ortaya çıktı.

YANGIN ALANINDA BENZİN BİDONUYLA YAKALANDI


Bursa'nın Orhaneli ilçesi Harmancık yolu Meyran mevkisinde önceki gün çıkan ve kısmen kontrol atına alındıktan sonra dün yeniden alevlenen orman yangını ile ilgili inceleme sürerken, vatandaşlar tarafından ormanda görülen ve aracının kasasında benzin bidonu bulunan Ufuk A. (30) şikayet üzerine gözaltına alındı. Ufuk Aytekin'in, eski asker olduğu ve FETÖ soruşturması kapsamında ihraç edildiği ortaya çıktı.

LİNÇ ETMEK İSTEDİLER


Harmancık ilçesi Ballısaray Mahallesi'nde yaşayan şüpheli, aracının önüne park ettiği Topbaşı Mahallesi'ndeki öğrenci pansiyonundan çıkarken yakalanıp, gözaltına alındı. Ufuk Aytekin'in park halindeki aracının bagajında benzin bidonu gören vatandaşlar, tepki gösterip, şüpheliyi linç etmek istedi. Öfkeli kalabalık, polis tarafından güçlükle sakinleştirilirken, şüpheli, bacağındaki ve kolundaki sargı bezlerinin orman yangını çıkartırken olduğunu iddia eden kalabalığa, evde yandığını söyledi.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme