Belediye personeli toprağa verildi

Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Canik Belediyesi çalışanı Yaşar Baran (53), düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi

Önceki akşam Samsunspor'un Kayserispor ile oynadığı maça giderken Çevre Yolu üzerinde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Yaşar Baran için Canik Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in de katıldığı törenin ardından Soğuksu Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kalındı.
AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Samsunspor PAF Takımı oyuncularının yanı sıra Stat Müdürü Metin Koçer'in de yalnız bırakmadığı cenaze namazında Baran'ın tabutunun üzerine çok sevdiği Samsunspor'un forması konuldu. Baran'ın cenazesi daha sonra Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Baran'ın ailesine başsağlığı diledi.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme