BBP’DEN İDDİALARA YANIT!

BBP’DEN İDDİALARA YANIT!
Geçtiğimiz günlerde gazetemizde yayınlanan “AVCI ve SAĞLAM BBP’DEN ATILDI MI?” başlıklı haberimiz sonrası Büyük Birlik Partisi Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç ve Çarşamba İlçe Başkanı Ali Kemal Totuk’tan açıklamalar geldi.

14 Eylül tarihli gazetemizde yer alan “AVCI ve SAĞLAM BBP’DEN ATILDI MI?” başlıklı haberimizde partinin MYK üyesi Erdal Avcı’nın ve Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam’ın, kongre öncesi listeden silindiği ve Avcı’nın üst kurul delegeliğinden çıkarıldığı iddiaları sonrası Büyük Birlik Partisi Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç ve Çarşamba İlçe Başkanı Ali Kemal Totuk’tan açıklamalar geldi.

İki başkanın yaptığı açıklamalarda, habere konu iddiaların gerçeği yansıtmadığı, adı geçen eski ilçe başkanı Ertan Sağlam’ın delege olarak listeye alınmamasının nedeninin T.C. Kimlik Numarasının sehven hatalı beyan edilmesi olduğunu ifade edilirken, Avcı ve Sağlam isimlerine karşı herhangi bir art niyetin olmadığı, yanlış bilgi paylaşımından kaynaklanan bir sorun olduğu ifade edildi.

İl Başkanı Tokuç ayrıca parti içinde asla farklı düşüncelerin olmadığını, parti üyelerinin birbiriyle dostluk düşüncesiyle hareket ettiğini belirtti.

HABER: Ünal DALDAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber