BBP'den 'Terör' eleştirisi
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karabacak, Meclis'te bulunan siyasi partilerin terörle mücadele iradelerinin olmadığını savundu
BBP birlik ve beraberlik toplantısı düzenledi. Toplantıya BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun milletvekili adayı Mehmet Karabacak, diğer milletvekili adayları, BBP Samsun il ve ilçe başkanları ile partililer katıldı. Toplantı öncesi, helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.
BBP Genel Başkan Yardımcısı Karabacak, yaptığı konuşmada, "TBMM'de bulunan siyasi partilerin hiçbirinde terörle mücadele iradesi yoktur. Sayın Başbakan diyor ki; '150 seçim büromuza saldırdılar. Hopa'da bize saldırdılar.' Ben de diyorum ki Sayın Başbakan sen Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanısın. Sen şikayet değil, icraat makamısın. Herkes görevini yapacak. Yapamıyorsa 'ben yapamıyorum' deyip bırakacak" dedi.
Terörü azdıran bir oluşum içinde olunduğundu iddia eden Karabacak, şöyle konuştu:
"Teröre prim verdiler azdırdılar. Terörle mücadeleyi ABD'nin, AB'nin kanununa göre hareket eden partiler başaramaz. Biz gücümüzü bunlardan değil, milletimizden aldık. İktidarda denenmedik ama Meclis'te rahmetli Başkanımız Muhsin Yazıoğlu ile denendik. Biz hep halkımızın çıkarları için hareket ettik. Halkımızın yanında olduk. Projelerimizle de seçime en çok hazır olan parti BBP'dir."
WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!