Başkan Seven'e hayırlı olsun ziyareti
Çarşamba Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Dündar ile Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Terme İlçe Başkanı Kemal Çeri, Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı İbrahim Seven'i ziyaret etti.
Çarşamba Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Dündar ile Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Terme İlçe Başkanı Kemal Çeri ve yönetim kurulu üyeleri, son yapılan kongrede delegelerin tüm oyunu alarak yeniden Saadet Partisi (SP) Çarşamba İlçe Başkanlığı görevine getirilen İbrahim Seven’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Gerçekleşen ziyarette, Başkan Seven’e yeni görevinde başarı temennilerinde bulunulurken, ilçe siyaseti, esnafın durumu ve gençliğin geleceği üzerine karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. SP Çarşamba İlçe Başkanı İbrahim Seven ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, toplumun her kesimiyle istişare halinde olacaklarını ve ilçeye hizmet için çalışacaklarını belirtti.
Ziyaret sonunda karşılıklı iyi dilekler sunularak hatıra fotoğrafı çekildi.