BAŞKAN SEVEN GÜVEN TAZELEDi

BAŞKAN SEVEN GÜVEN TAZELEDi
Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın 8. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan İbrahim Seven delegelerin tüm oyunu alarak güven tazeledi.

Çarşamba Öğretmenevi Konferans salonunda gerçekleştirilen SP Çarşamba İlçe Teşkilatı 8. Olağan Kongresi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından gündem maddelerinin oylanarak devam ettiği kongrede yönetim ve denetim raporları ayrı ayrı okunarak ibra edildi. Kongreye SP Samsun İl Başkanı Salih Şen, İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanı Ömer Savuk, Yeniden Refah Partisi Çarşamba İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala, Çarşamba Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Ali Arat, Fırın İşçileri Derneği Başkanı Hasan Keskin, Doğu Türkistan Gençlik Hareketi Samsun İl Başkanı Serdar Öksüz ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

whatsapp-image-2025-04-27-at-17-28-26-1.jpeg

whatsapp-image-2025-04-27-at-17-28-26.jpeg

‘HER ŞEY ÇARŞAMBA İÇİN’
Gece gündüz demeden mücadeleye devam edeceklerini belirten Saadet Partisi (SP) Çarşamba İlçe Başkanı İbrahim Seven, “Bugün Çarşamba’da Milli görüş adına tarihi bir gün yaşıyoruz. Milli görüşçü olarak yaşamak ve ayakta tutmak zordur. Bu zor işe her birimiz canı gönülden mücadele ederek geliyoruz. Üç yıl daha Çarşamba da milli görüş bayrağını dalgalandırmaya çalışacağız. Birlikte kuvvet doğar. Her şey Çarşamba için” dedi.

whatsapp-image-2025-04-27-at-17-28-27.jpeg

whatsapp-image-2025-04-27-at-17-28-31-001.jpeg

SP Samsun İl Başkanı Salih Şen ise, “İbrahim Başkanımız her şey Çarşamba için dedi. Başkanımız yeni ve çok önemli bir göreve talip oldu. Allah kendisinden razı olsun. Bizler Genel Merkez tarafından İl Başkanları olarak değişik İllere görevlendiriliyoruz. Geçtiğimiz aylarda görevli olarak Zonguldak kongresine katıldım. Karşımdaki tabloya baktığım da iktidar ve muhalefet partilerinin tüm yöneticileri oradaydı. Biz bunu Çarşamba’da sağlayabilirsek ve burada iktidar partisi ile muhalefet partilerinin yöneticileriyle iyi ve kötü günde bir araya gelip, birlikte hareket edebilirsek, sorunlarımızı daha hızlı ve kolay çözebiliriz. Bizim adımıza birisi Ankara’da bizi temsil etsin diye vekil tayin ediyoruz. Ama vekil kendisine mi çalışıyor, bir partinin vekilimi ya da ona imkân sağlayıp, maddi manevi destek verip, benim adıma sen mecliste görev alacaksın diyen bir iç ve dış gücün vekili mi? Önce bunu sorgulamamız lazım. Gazze de bombaların altında uykusuz ayakta uyuyan çocukların halini hepimiz görüyoruz. Ve biz hala yatıp, uyuyabiliyoruz. Onlar orada aç, susuz. Biz su içebiliyoruz. Onlar orada bir dilim ekmek yiyemiyor, yaşam mücadelesi veriyorlar. Neden bütün Müslüman ülkeleri bir araya gelip de, oraya bir ordu ya da temsilci göndermiyoruz. Biz bunu yapmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2025-04-27-at-17-28-32.jpegKonuşmaların ardından partiye yeni katılan üyelere rozetleri takılırken, tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan İbrahim Seven, kullanılan oyların tamamını alarak güven tazeledi

SP Çarşamba İlçe Başkanı İbrahim Seven’in yönetim kurulu listesi şu şekilde;
Ahmet Sağlam, Cihan Yumak, Çakır Osman Şahin, Cemal Özdemir, Hasan Demirelli, İmdat Köse, Muharrem Tapan, Mehmet Şen, Mehmet Ayaz, Necati Çakır, Sebahattin Sancar, Sedat Aydemir, Zekai Sapancı, Yunus Yumak

Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir