Başkan Şen'e önemli görev!

Gerçekleşen Saadet Partisi, 9. Olağan Kongresnde 823 oyla Mahmut Arıkan Genel Başkan seçilirken Samsun İl Başkanı Salih Şen de GİK üyeliğine seçilen isimler arasında yer aldı.

Saadet Partisi, 9. Olağan Kongresi'ni Ankara’da Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın gözlemlendiği kongrede, Mahmut Arıkan, 823 delegenin oyunu alarak Saadet Partisi Genel Başkanlığı görevine seçildi.

whatsapp-image-2024-11-27-at-17-53-57-1.jpeg

whatsapp-image-2024-11-27-at-17-53-57-2.jpeg

Genel İdare Kurulu Üyesi Salih Şen

Kongrede, Saadet Partisi’nin karar alma ve yönetim organı olan Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri de seçildi. Bu kapsamda, Samsun İl Başkanı Salih Şen de GİK üyeliğine seçilen isimler arasında yer aldı. Şen’in parti içinde aldığı yeni görev, özellikle Samsun teşkilatı tarafından memnuniyetle karşılandı.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme