Başkan Musa Bala'dan servisçi esnafına müjde

Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Musa Bala, TŞOF tarafından yürütülen diplomasi trafiği neticesinde okul servis araçlarının yaş sınırının, muayeneden geçme şartıyla 1 Temmuz 2027 tarihine kadar 15 yaşa yükseltildiğini açıkladı.

Samsun Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Musa Bala, okul servis araçlarının yaş sınırı hususunda esnafa nefes aldıracak yeni bir kararın alındığını duyurdu. Başkan Bala TŞOF ile İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün yaptığı görüşmeler sonrasında yeni alınan karar ile araçlardaki yaş sınırının esnetildiğini belirtti.

"Çok önemli bir netice elde edilmiştir"

Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Musa Bala, "Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’muzun (TŞOF) yürüttüğü yoğun diplomasi trafiği neticesinde, okul servis araçlarımızın yaş sınırı hususunda esnafımıza nefes aldıracak çok önemli bir netice elde edilmiştir. İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün aldığı yeni karar doğrultusunda; muayeneden geçme şartıyla okul servis araçlarındaki yaş sınırı 01.07.2027 tarihine kadar 15 yaş olarak esnetilmiştir" dedi.

"Çalışmalarımız kararlılıkla devam ediyor"

Açıklamasında TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner'e teşekkür eden ve yaş sınırı konusundaki hedeflerinin kalıcı bir düzenleme olduğunu vurgulayan Bala, "Bu haklı mücadelemizde esnafımızın sesini Ankara’da en gür şekilde duyuran, taleplerimizi ilgili bakanlıklara ileterek çözümün mimarı olan TŞOF Genel Başkanımız Sayın Mehmet Yiğiner’e Çarşamba esnafımız adına teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız. Şoför esnafımızın refahı için bu kazanımla yetinmediğimizi, servis araçlarındaki yaş sınırının kalıcı olarak artırılması yönünde federasyonumuz ile birlikte yürüttüğümüz ortak çalışmaların kararlılıkla devam ettiğini de özellikle vurgulamak isteriz. Alınan bu kararın tüm servisçi esnafımıza, ailelerine ve camiamıza hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını diliyor kazasız, belasız ve bol kazançlı hayırlı işler temenni ediyoruz" diye konuştu.
 

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Özel Haber