• Haberler
  • Siyaset
  • Başkan Köse'den yeni yıl mesajı: '2026 atılım yılı olacak'

Başkan Köse'den yeni yıl mesajı: '2026 atılım yılı olacak'

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, yayımladığı yeni yıl mesajında 2025 yılını sahalarda çalışarak geride bıraktıklarını belirterek, '2026 yılı Samsun'umuz için hizmetlerin artarak devam ettiği Türkiye Yüzyılı vizyonuna yaraşır bir atılım yılı olacaktır' dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, yayımladığı yeni yıl mesajında 2025 yılını sahalarda çalışarak geride bıraktıklarını belirterek, "2026 yılı Samsun'umuz için hizmetlerin artarak devam ettiği Türkiye Yüzyılı vizyonuna yaraşır bir atılım yılı olacaktır" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, yeni yıl nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. 

Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Köse, “Acısıyla tatlısıyla, hüznüyle sevinciyle bir yılı daha geride bırakıyor; umutlarımızı tazelediğimiz, hedeflerimizi büyüttüğümüz 2026 yılına merhaba diyoruz. Bizler için takvim yaprakları değişse de değişmeyen tek bir gayemiz var: Bu aziz şehre ve bu necip millete hizmetkar olmak. İşte bu inançla, 2025 yılının son gününü dinlenerek değil; yine milletimizin sinesinde, sahalarda, teşkilatımızla omuz omuza çalışarak geçirdik. Geride bıraktığımız yılda, şehrimizin her köşesine dokunmak, gönüller yapmak için var gücümüzle çalıştık. İnanıyorum ki 2026 yılı; Samsun'umuz için birlik ve beraberliğimizin daha da perçinlendiği, hizmetlerin artarak devam ettiği, Türkiye Yüzyılı vizyonuna yaraşır bir atılım yılı olacaktır” dedi. 

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Özel Haber

Bakmadan Geçme