Başkan Dündar: 'Çarşambaspor'umuzun başarısı için el ele vermeyi sürdüreceğiz'
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, 'Çarşambaspor'umuzun başarısı için el ele vermeyi sürdüreceğiz' dedi.
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşambaspor için düzenlenen destek yemeğinde kulüp yönetimi, iş insanları ve taraftarlarla bir araya geldi. Başkan Dündar, birlik ve beraberlik mesajı vererek, yeşil-beyazlı ekibin her zaman yanında olacaklarını vurguladı.
Dündar etkinlikte yaptığı konuşmada Çarşambaspor'un ilçe için taşıdığı öneme dikkat çekerek, “Çarşambaspor’umuza destek olmak için bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içinde Çarşambaspor’umuzun başarısı için el ele vermeyi sürdüreceğiz. İnanıyoruz ki bu birliktelik, Çarşambaspor’umuzu daha güçlü yarınlara taşıyacaktır” diye konuştu.
Etkinliğe Çarşambaspor Başkanı Muhammet Ali Torun, yönetim kurulu üyeleri, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Sonkaya ve Çarşambalı genç iş insanları da katıldı.

