Başbakan'dan mektup var!
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Samsunlulara hitaben yazdığı mektuplar adreslerine ulaştırılmaya başlandı.
AK Parti Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya, Başbakan'ın yazdığı ve bütün Samsunlulara ulaştırılacak olan mektupların dağıtımına başlandığını ve Cuma günü gerçekleştirilecek olan mitingin ardından tamamının bütün Samsunlulara ulaştırılacağını belirtti.
Başbakan'ın Samsunlulara yazdığı mektupta “12 Haziran seçimlerinin hemen ardından, demokrasi ve özgürlüklerin önünde olduğu kadar, ekonominin de önünde büyük engel teşkil eden, müdahale ürünü Anayasa'yı bir kenara bırakacak, yeni bir Anayasa'yı Türkiye'ye kazandıracağız. Milletimin benimseyeceği, sizlerin”işte bu benim Anayasam” diyebileceğiniz, katılımcı, özgürlükçü, sivil bir Anayasa ile geleceğe yürüyeceğiz” ifadelerine yer verdiğini belirten Çetinkaya, Başbakan'ın mektubunun “12 Haziran seçimlerinde, bir kez daha ülkemiz, milletimiz kazansın istiyor; seçimlerin ülkemiz, milletimiz, çocuklarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde sonlandığını sözlerine ekledi.
WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!