• Haberler
  • Güncel
  • BAKAN KURUM'DAN iSTANBULDA Ki BiNALAR iLE iLGiLi ACIKLAMA

BAKAN KURUM'DAN iSTANBULDA Ki BiNALAR iLE iLGiLi ACIKLAMA

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum 23 Nisan'da İstanbul'da meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depreme ilişkin son verileri paylaştı.

Marmara Denizi'nde Silivri açıklarında 23 Nisan Çarşamba günü saat 12.49'da 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Büyük korkuya neden olan depremin artçı sarsıntıları sürerken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum son verileri paylaştı.

"1025 BİNA AZ HASAR ALDI"

Bakan Kurum depremden sonra İstanbul'da 15 bin 13 binayı incelediklerini belirtti. Bu binalardan 12 bin 398'inin hasarsız 1025'inin ise az hasarlı olduğunu açıklayan kurum, "İstanbul'da meydana gelen depremlerin ardından vatandaşlarımızın ihbarlarını değerlendiriyor, hasar tespit çalışmalarına devam ediyoruz" dedi.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme