Bafra'da ramazan öncesi sıkı denetim

Ramazan sofraları kurulmadan önce ekipler sahaya indi. Bafra'da kasaplar ve fırınlar tek tek denetlendi ve vatandaşın gönlü rahatlatıldı.

Bafra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi ve mahallelerde hizmet veren 22 kasabı mercek altına aldı. Et ürünleri, ruhsatlar ve hijyen şartları kontrol edildi. Yapılan incelemelerde kasaplarda herhangi bir olumsuzluk çıkmadı.

Ceza kesilen yerler oldu
Gün içerisinde fırınlar da denetlendi. İlçedeki 48 fırında hijyen, gramaj ve fiyat tarifeleri incelendi. Kurallara uymadığı belirlenen 2 fırına ceza kesildi. Denetim sırasında el konulan düşük gramajlı ekmekler ise Bafra Belediyesi Aşevi’ne teslim edildi.

Bafra'da ramazan öncesi sıkı denetim

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ramazan’ın huzur içinde geçmesi için tüm önlemleri aldıklarını söyledi. Denetimlerin hem esnafı koruduğunu hem de toplum sağlığını güvence altına aldığını vurgulayan Kılıç, “Vatandaşlarımız Ramazan’ın bereketini güvenle yaşasın diye sahadayız.” dedi.

Öte yandan vatandaşların olumsuz bir durumla karştığı zaman  444 55 69 numaralı hattan ihbarda bulunabileceğini duyurdu. Denetimlerin Ramazan boyunca süreceği öğrenildi.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme