Bafra'da 5. geleneksel satranç turnuvası yapıldı
Bafra Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Geleneksel Satranç Turnuvası, Türkiye Satranç Federasyonu koordinasyonunda ve Samsun Satranç İl Temsilciliği iş birliğiyle gerçekleştirildi
Bafra Belediyesi’nin kültürel, sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetleri kapsamında düzenlediği turnuva, Türkiye’nin farklı illerinden gelen sporcuların katılımıyla büyük heyecana sahne oldu.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada, “Bafra’mızda kültürel, sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetleri kararlılıkla sürdürmeye devam ediyoruz. Her etkinliğimizde olduğu gibi, bu yıl da Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirlerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Zekânın, stratejinin ve dostluğun buluştuğu bu özel turnuvada, satrancın birleştirici gücüyle yine hep birlikte olduk.” dedi.
Turnuvada farklı yaş kategorilerinde kıyasıya mücadele eden sporcular, final karşılaşmalarının ardından ödüllerini aldı. Dereceye girenlere kupa ve madalyaları takdim edildi.
