Ayvacık'ta 29 Ekim coşkusu sporla taçlandı

Samsun'un Ayvacık ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen ortaokul ve liseler arası koşu yarışları, renkli görüntülere sahne oldu.

Ayvacık Kaymakamı Mehmet Emre Yıldız ve Ayvacık Belediye Başkanı Refahittin Şencan, ilçe daire amirleriyle birlikte Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen yarışları izledi.Kıyasıya geçen koşuların ardından dereceye giren öğrencilere madalya ve kupaları takdim eden protokol üyeleri, genç sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Ayvacık'ta 29 Ekim coşkusu sporla taçlandı
Ayvacık Belediye Başkanı Refahittin Şencan, gençlerin spora olan ilgisinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Sağlıklı bir gelecek, sporu yaşam biçimi haline getiren gençlerle mümkündür. Koşan, terleyen, mücadele eden her gencimiz Ayvacık’ın enerjisini, umudunu ve Cumhuriyet coşkusunu yansıtıyor,” dedi.

Ayvacık'ta 29 Ekim coşkusu sporla taçlandı
Etkinlik, katılımcıların Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadığı anlarla sona erdi.
 

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Özel Haber

Bakmadan Geçme