Ayvacık Belediyesi makine parkını güçlendirdi

Ayvacık Belediyesi, ilçeye daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak amacıyla belediyenin makine parkını güçlendirdi.

Ayvacık Belediye Başkanı Refahittin Şencan, belirli bir kısmı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından karşılanan, kalan kısmının ise hayırsever iş insanları Gürsel Beyazoğlu, Ferhat Akın, Cemal Güler ve İbrahim Kalaycı’nın destekleriyle temin edildiğini belirterek şunları söyledi;

"İlçemize daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak adına makine parkımızı güçlendiriyoruz. Yeni iş makinemiz, ilçemizin yol yapım ve bakım çalışmalarında, altyapı hizmetlerinde ve vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu her alanda bizlere büyük kolaylık sağlayacak, gücümüze güç katacaktır. 

Ayvacık Belediyesi makine parkını güçlendirdi

Bu yatırım; Devletimizin, Büyükşehir Belediyemizin, AK Parti ve MHP ilçe teşkilatlarımızın desteği, hayırsever iş insanlarımızın katkısı, Belediyemizin özverisi ve personelimizin emekleriyle; birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birini ortaya koymuştur.  Destek veren, katkı sağlayan herkese teşekkür eder; İlçemize ve halkımıza hayırlı olmasını dileriz"
 

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Özel Haber

Bakmadan Geçme