Aydın'da 'Cuma Buluşmaları' ile üreticilerle bir araya gelindi
Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün yürüttüğü 'Cuma Buluşmaları' programı kapsamında, kentin 17 ilçesinde üreticilerle istişare toplantıları gerçekleştirildi.
Toplantılarda Genel Tarım Sayımı, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları ve tarımsal üretim planlama gibi konular ele alınırken, üreticilerin soruları teknik personeller tarafından yanıtlandı. Aydın İl Tarım ve Orman Müdürü Ayhan Temiz, Germencik İlçe Kaymakamı Sultan Doğru ve teknik ekipler, Turanlar Mahallesi’nde üreticilerle buluşarak görüş alışverişinde bulundu.
Toplantıya yoğun katılım olurken, çiftçilerin talepleri ve önerileri de dinlendi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yaptığı açıklamada, “Cuma Buluşmaları ile üreticilerimizle güçlü bir tarım için el ele veriyoruz. Bu buluşmalar, üreticilerle iletişimi güçlendirerek tarımsal kalkınmayı desteklemeye devam edecek” ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme
