Antreman Maçı
Çarşambaspor Çorum Belediyespor maçı önce Samsun A2 takımıyla Yeşilırmak şehir stadında bir antreman maçı yaptı.
Yeşilırmak şehir stadında Samsun A2 takımıyla bir hazırlık maçı yapan Çarşambaspor Çorum Belediye maçı öncesi ilk onbirde fazla forma şansı bulmayan futbolculara şans verildi. Yedek ağırlıklı bir kadroyla A2 takımıyla mücadele eden yeşil beyazlı ekip oynadığı oyunla göz doldurdu.
Çarşambaspor Teknik Sorumlusu İbrahim Hancı maçtan sonra sonuç önemli değil bizim için iyi bir antreman maçı oldu. Futbolcularımın göstermiş olduğu performans beni memnun etti. Çorum Belediye maçı öncesi Futbolcularımın gösterdikleri çalışma azmi bizleri çorum Belediyespor maçı öncesi daha da umutlandırıyor.
Başkanda izledi
Başkan Ahmet Yılmaz hazırlık maçında takımını yalnız bırakmadı. Yeşilırmak şehir stadında oynanan müsabakayı yönetim Kurulu üyeleri Kemal Bekar ve Şeref Çelebiyle birlikte izlediler.
As Başkandan A2’ye Yemek
Çarşambaspor’la Yeşilırmak şehir stadında karşılaşan Samsun spor A2 futbol takımı maçtan sonra Çarşambaspor As Başkan Esat Akkaya’nın misafiri oldular. Özakkaya Cafe’de Çarşamba pidesi ve Çarşamba kıvratmasıyla ağırlanan Samsun spor A2 takımın teknik sorumlusu Tarkan Demirkan Çarşamba’da olmaktan çok memnun burası benim memleketim bizleri bugün burada ağırlayan Özakkaya Cafe işletmeciler çok teşekkür ederiz. Bizleri gerçekten iyi ağırladılar takımın adına kendilerine şükranlarımı sunarım diyerek sözlerine devam eden Tarkan Demirkan çarşamba spora başarılar dilerim. İyi bir ekip olmuşlar bu yıl şampiyon olurlar inşallah diyerek sezon sonunda gülen taraf olurlar temennisinde bulundu.