- Haberler
- Yerel Haber
- Anahtar Parti'den Haber Expres Gazetesine ziyaret
Anahtar Parti'den Haber Expres Gazetesine ziyaret
Anahtar Parti Çarşamba İlçe Başkanı Tarık İnan İner ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Haber Expres Gazetesi'ni ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker ile gündemi değerlendirdi.
Haberin Özeti
- • Anahtar Parti Çarşamba İlçe Başkanı Tarık İnan İner ve yönetimi, Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker'i ziyaret etti.
- • Ziyarette parti teşkilatının saha çalışmaları, bölgesel sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı; İner basının önemini vurguladı.
- • Erol Şeker ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, yerel basının doğru, tarafsız ve hızlı habercilik görevini vurguladı.
Anahtar Parti Çarşamba İlçe teşkilatı Haberexpres Gazetesi’ni ziyaret etti. Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker ile çalışmalarını paylaşan Anahtar Parti ilçe teşkilatı saha çalışmaları, bölgesel sorunlara yönelik tespitleri ve çözüm önerileri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Anahtar Parti Çarşamba İlçe Başkanı Tarık İnan İner, yerel basının vatandaş ile siyaset arasında önemli bir köprü görevi üstlendiğini belirterek, basın mensuplarının kamuoyunu bilgilendirme noktasındaki sorumluluğuna dikkat çekti. İner, teşkilat olarak ilçede yürütülen çalışmaları şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşmaya önem verdiklerini de sözlerine ekledi.
Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel basının temel görevinin doğru, tarafsız ve hızlı habercilik yapmak olduğunu vurguladı.