Başkan Adayı Aksoy'dan Çarşamba ziyareti!

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Çarşamba İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek parti üyeleriyle bir araya geldi

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Adayı Aksoy'dan Çarşamba ziyareti!

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Çarşamba İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Ömer Savuk ve parti üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette partililerle istişarelerde bulunan İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, 9 Kasım Pazar günü yapılacak olan kongre öncesinde yeniden İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Başkan Adayı Aksoy'dan Çarşamba ziyareti!
“Çarşamba benim kendim gibi gördüğüm bir yerdir”


Parti binasında gerçekleşen buluşmada Aksoy, İYİ Parti’nin Samsun’daki teşkilat yapısını güçlendirmeye devam ettiklerini belirterek, “9 Kasım Pazar günü Çok Amaçlı Salon’da il kongremizi gerçekleştireceğiz. Çarşamba ilçemizin oraya yoğun bir katılım yapacağından eminim. Çarşamba benim kendim gibi gördüğüm bir yerdir. Çarşamba’dan destek istiyorum. Çünkü orası Samsunumuzun görünür bir yüzü olacak. Ben il başkanlığına adayım. Bunu ilan ettim. Önümüzdeki Perşembe günü de Saydam hanım il binamıza gelerek aday adaylığını açıklayacak. Kendisine hayırlı olsun ve başarılar diliyoruz. Partiye emek veren geçmiş başkanlarımıza, yönetimimize de teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.Başkan Adayı Aksoy'dan Çarşamba ziyareti!
Aksoy, kongre sürecinin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini temenni ederken, Çarşamba İlçe Teşkilatı’na çalışmalarından dolayı teşekkür ederek kongreye davet etti.
Başkan Adayı Aksoy'dan Çarşamba ziyareti!
Toplantı, partililerin destek mesajları, görüş ve önerilerin ardından sona erdi.

WhatsApp İhbar Hattı
05459031060
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme