Akrabasını Kurtarmak İsterken Boğuldu

Akrabasını Kurtarmak İsterken Boğuldu
Samsun'da serinlemek için Karadeniz'e giren 12 yaşındaki akrabasını kurtarmak isteyen 52 yaşındaki bir kişi boğularak hayatını kaybederken, olayda çocuk ile olaya müdahale eden babası hastanelik oldu.

Olay, Atakum ilçesi Atakent mevkisi sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Avcılar'dan Samsun'a tatile gelen Keleş ailesi akrabaları ile birlikte serinlemek için denize girdi. Ancak, 12 yaşındaki Furkan Keleş, Karadeniz'in azgın sularında boğulma tehlikesi geçirdi. Dalga ve akıntının bulunduğu denizde boğulma tehlikesi geçiren Furkan Keleş'i fark eden enişteleri Yusuf Petek (52), çocuğun yardımına koştu. Bu sırada Yusuf Petek de boğulma tehlikesi geçirdi. Baba Hikmet Keleş (50), oğlunun ve oğlunu kurtarmaya giden akrabasının boğulma tehlikesi geçirdiğini görünce yardımlarına koştu. Baba Keleş de boğulma tehlikesi geçirdi.

Olay yerine 112 Acil Servis ambulansları, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama Kurtarma ekipleri, Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Sualtı Gurup Amirliği ekipleri ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar ve ekiplerin müdahalesi sonucu denizde boğulma tehlikesi geçiren 3 kişi sudan çıkartıldı. Ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılan 3 kişi tedavi altına alındı. Yusuf Petek, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Baba ve oğlunun tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

styk.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir