AK Parti'de Muhteşem SKM açılışı…
AK Parti Çarşamba İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı AK Parti Samsun Milletvekilleri ve Adayların katılımı ve görkemli bir törenle gerçekleşti
AK Parti Çarşamba İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayları Suat Kılıç, Cemal Yılmaz Demir, Ahmet Yeni, Prof. Dr. Tülay Bakır, Akif Çağatay Kılıç, Kamuran Özden, Aslan Karanfil ve Mehmet Taşan’ın katılımıyla gerçekleşen İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katılım yoğun oldu.
İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı ve Milletvekili Adayları tanıtım toplantısında Samsun Milletvekilleri ve Adayları tanıtıldı. Açılışta konuşan AK Parti Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya, Samsun’u Türkiye’nin yıldızı yapmak için yola çıktıklarını belirterek, bunu başarmak için 12 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacaklarını belirtti. AK Parti’nin büyük davası Türkiye’yi dünyanın yıldızı haline getirmek olduğunu, AK Parti Samsun ve İlçe teşkilatlarının büyük hedefinin ise Samsun’u Türkiye’nin yıldız şehri haline getirmek olduğunu kaydeden Çetinkaya, bunun için, AK Parti Samsun teşkilatı olarak hedeflerinin bütün milletvekili adaylarını meclise taşıyarak rekor kırmak olduğunu sözlerine ekledi. Çetinkaya şöyle devam etti, “Seçim süreci boyunca büyük hedeflerimiz için hepimiz yılmadan, usanmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden çalışacağız. Tüm teşkilatlarımız kapı kapı tüm evleri, tüm esnafları ve sokakları dolaşacaktır. Çalışacağız ve başaracağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın.”
AK Parti’nin Türkiye’nin dört bir yanında yeni yollar ile donattığını kaydederek, AK Parti hükümetinin yaptıklarına diğerlerinin hayallerinin bile ulaşamadığını söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Taşan, “AK Parti Hükümetinin Türkiye’nin bütün ihtiyaçlarına çare üretiyor. Türkiye Tayyip Erdoğan Başbakanlığında her geçen gün bir başka rekora koşuyor. Türkiye bugün itibariyle 62 milyar Dolar ihracat hedefine ulaştı. Bu cumhuriyet tarihinde bir rekordur. Ülkemizin Tarımını daha güçlü hale getirmek ve sulanmayan arazi kalmaması için çaba sarf ediyoruz” dedi.
AK Parti’nin Demokratik, laik, sosyal hukuk devletinin gereklerini tam anlamıyla yerine getirmiş bir Türkiye ve ekonomik ve sosyal anlamda kendine yetebilen bir Samsun için mücadele ettiğini sözlerine ekleyen AK Parti Samsun Milletvekili Aslan Karanfil, “DÜNYA TÜRKİYE’Yİ KONUŞUYOR. Güçlü ekonomimizle, aktif dış politikamızla, içerde gerçekleştirdiğimiz reformlarla, standartları her geçen gün yükselen demokrasimizle artık dünyada Türkiye konuşuluyor. Bu millet, engin ferasetiyle kimin ülkeye hizmet edip edemeyeceğini çok iyi anlıyor ve oylarını Ak Parti’ye vererek hizmet standartlarının her geçen gün daha da yükseklere çıkmasını istiyor. Türkiye son 8 yılda 3 kat büyüdü. Ülkemizde Son 41 yılın en düşük enflasyon oranlarını yakalamış bulunuyoruz. Bizden önceki hükümetlerin borçlarını da ödeyerek ülkemizi bu noktalara çıkardık. AK Parti olarak ülke yönetimini devraldığında Merkez Bankası'nın kasasında 27,5 milyar dolar vardı. Şimdi ise 82 milyar dolar var. Memleketi bu hale getirenler milliyetçiyim diye geçinenler sosyal demokratım diyerek ortalık boy gösterenlerdi. Ama onların bize devrettiği kasa boş çıktı. Bu millet bütün bunları yaşadı ve artık yaşamamak için tek çaresinin AK Parti olduğunu biliyor” dedi.
12 Haziran yeni bir milat Türkiye'nin yeni bir döneme girdiğinin altını çizen AK Parti Samsun Milletvekili Kamuran Özden, “Eğer birbirimize daha fazla güvenirsek, itimadımızı daha fazla arttırırsak, hem ülkemizde ve hem de Samsunumuzda bunun daha fazlasını gerçekleştirecek güç ve kapasiteye sahibiz. Yeter ki gücümüz heba etmeyelim'' dedi.
Ben hizmet için Samsun’dayım ve Samsun’a hizmet bayrağını en önlerde taşıyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek konuşmalarına başlayan AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, “ Klasik siyasetçi değilim. Fiziki olarak tanınmamamı en kısa zamanda telafi ederek Samsun’u Samsunluları, Çarşambalıları Ankara’da en iyi şekilde temsil edeceğim. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açmış olduğu yoldan ilerleyerek, Başbakanımızın elini güçlendirmek için Mecliste görev yapacağız” dedi.
‘Samsun’u iş arayan değil iş aranan Şehir olmak yapmak yola çıktık’ diyen AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Prof. Dr. Tülay Bakır, “Samsun’u en iyi yerlere getirmek için adayız. Hep birlikte el birliği ile yeniden iktidara yürüyeceğiz” dedi.
12 Haziran yeni bir dönem. Biz 4 yılı konuşmayacağız, biz 2023'ü konuşacağız diyen Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, “Cumhuriyetimizin 100. yılını konuşacağız ve Cumhuriyetimizin 100. yılında artık dünyanın ilk 10 ekonomisi içerisinde yer alan bir Türkiye'yi konuşacağız. Göreve geldiğimizde Türkiye 26. sıradaydı. Şimdi 17. sırada. 26'dan 17'ye 8 yılda çıkardık. Bütün bunları istikrarla, güvenle başardık. Bundan sonra da aynı kararlılıkla yola devam edeceğiz” dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir ise, “Bu seçimde içeriden ve dışarıdan bütün güçler AK Parti’nin başarısız olması için gayret gösterecek. Kampanyalar düzenlenip iftiralar atılacak. Gökteki yıldızı vaat edecekler. Bunlara rağmen inanıyorum ki, sandıktan asgari olarak Samsun’da yüzde 60, Çarşamba’da ise yüzde 65 üzerinde bir oyla milletimiz yeniden AK Parti’yi iktidar, Recep Tayyip Erdoğan’ı da Başbakan yapacaktır. Seçimden sonra da Anayasa değişikliği için yeniden referanduma gideceğiz ve Anayasa’nın da kalan birçok maddelerini halkın tercihleriyle değiştirerek tam demokrasiyi, tam özgürlüğü ve tam hukuku sağlayacağız. Türk milleti her şeyin farkında. Kimin hizmet yaptığını, kimlerin koltuk sevdası olduğunu bu millet çok iyi biliyor. Halkın gönlünde yine AK Parti var. Halkı kandıracaklarını sananlar, sandıkta yine cevaplarını alacaklar" dedi.
Bu millet Recep Tayyip Erdoğan ile hareket etmeye devam ettiği sürece muhalefet partilerin oyunları tutmayacak diyerek konuşmalarına başlayan AK Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, “Bunlar küfretmeden, hakaret etmeden, iftira ve çamur atmadan, yalan söylemeden siyaset yapamazlar. Çünkü bunların defteri, kitabında hizmet yok. Bunların defterlerinde proje ve çalışmak yok. 2004 senesinden bu yana Çarşamba’da Belediye AK Partide. Bizden önce MHP’li Belediye Başkanı vardı. MHP’den önce de CHP vardı. Çarşambalı CHP’liyi denedi olmadı, MHP’yi denedi o da olmadı. 2004 de Çarşamba Belediye seçimlerinde AK Parti dedi. 2009 ‘da yine AK Parti dedi ve oyunu verdi. 2014 geliyor onda da inşallah yine AK Parti diyecek. Yeşilırmak AK Parti iktidarı olduktan sonramı akmaya başladı. Yeşilırmak senelerdir buradan akıyor. MHP’li ve CHP’li Belediye varken de Yeşilırmak vardı. Çarşamba’yı sel aldı türküsüne konu olan ırmak bu ırmak. Etrafı sivrisinek, çamur, batak, sazlık ve çöplüktü. Bir ada parkı yapamadılar. Çarşamba’lının ailesi ile yürüyeceği bir park ve gezi yeri yapamadılar. Hepsi bizim iktidarlığımız dönemimizde yapıldı” dedi.
Ünal DALDAL- Emrah AKAR