AK Parti İlçe başkanlığına “GENÇ İSİM!”

AK Parti İlçe başkanlığına “GENÇ İSİM!”
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Belediye Başkanlığına Aday Adayı olduğunu açıklayan Av. Halit Doğan’ın yerine gelecek 3 isimden sonra en dikkat çeken isim Hakan Toraman oldu

31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimi öncesinde AK Parti Samsun ve ilçelerinde sıkıntılar bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Çarşamba Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Av. Halit Doğan’ın ardından, İlçe Başkanının yerine AK Parti Genel Merkezi tarafından kim atanacak sorusuna karşılık gündeme gelen isimler dikkat çekiyor.

AK Parti Çarşamba eski ilçe başkanlığı görevinden son anda istifa ederek Belediye Başkan aday adayı olan ve adaylığına kesin bakılan Av. Halit Doğan’ın ardından boşalan ilçe başkanlığı için gündeme gelen isimlerden Ersin Sandıkçı, Taner Özden ve Şenol Şen isimlerinden sonra gündeme başka bir isim daha geldi.  Gündeme gelen ve diğer isimlere göre daha ağır basan isim Hakan Toraman olduğu iddia edildi.

Önceki gün gündeme gelen isimleri haber yapmamızın ardından edinilen bilgilere göre; 3 isim dışında 2010-2014 AK Parti Samsunİl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu’nda ve 2014-2018 yılları arasında AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcılığı’nda görev yapan başarılı ve genç isimlerden Hakan Toraman’ın Genel Merkeze çağrılarak bilgi alışverişinde bulunulduğu iddia edildi.  Yine gelen bilgiler arasında; İlçe Başkanlığı için Samsun Milletvekillerinin hemen hepsinin ilçe başkanlığına yeşil ışık yaktığı Toraman’ın muhtemel Belediye Başkan aday ve aday adayları ile de görüşmeler yaptığı ve fikir aldığı iddia edildi.

Hakan Toraman’ın adının diğer 3 isimden özellikle Av. Şenol Şen’le birlikte görev yapabilmesi noktasında çeşitli görüşlerin öne sürüldüğü ancak henüz Belediye Başkan adayının belirlenmemesi nedeni ile ilçe başkanlığının gündeme getirilmediği öğrenildi. Belediye Başkan adayının açıklanması ile birlikte hemen ardından İlçe başkanlığının atamasının tüm ilçelerle birlikte yapılacağı öğrenilirken Çarşamba İlçe Başkanlığına kuruluşundan bu yana görev yapan isimlerden Av. Şenol Şen ile Hakan Toraman isimlerinin ağır bastığı iddia ediliyor.

Bu iki isim için mevcut belediye başkan aday adaylarının da fikirlerinin sorularak düşüncelerinin alındığı ve aday adaylarının bu iki isim üzerinde durulduğu ve bir başkan diğeri başkan yardımcısı şeklinde atama ile görevlendirmelerine kesin bakılıyor.

Ancak siyasette her an her şeyin olduğu düşünülünce adayın belirlenmesi ile beraber değişikliğin farklı olma ihtimali Genel Merkezi de kara kara düşündürdüğü beyan ediliyor.

HABER: Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber