Aday Sağlam’a sahada yoğun ilgi

Aday Sağlam’a sahada yoğun ilgi
Büyük Birlik Partisi(BBP) Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ertan Sağlam, Çarşamba ilçesi’nde ki seçim gezileri kapsamında, Batıyaka’da ki esnafı ve şehir merkezinde birçok noktada ziyaretlerde bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi hazırlıklarını büyük bir heyecan içerisinde geçiren Büyük Birlik Partisi(BBP) Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ertan Sağlam, seçim gezilerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Adayı Ertan Sağlam, Belediye Meclis Üyelerinin de bulunduğu kalabalık bir heyet ile esnaf ziyaretlerinde bulundu. Batıyaka’da ki birçok Pazar esnafını ve şehir merkezinde ki esnafları tek tek ziyaret eden Aday Sağlam, talep ve sıkıntıları dinledi.

Projelerinden bahseden Başkan Adayı Ertan Sağlam, kendisine ciddi bir teveccüh olduğunu, sandıkta önemli bir oy oranı alacaklarının inancını taşıdıklarını vurgulayarak, 31 Mart tarihinin Çarşamba ilçesi için büyük bir önem taşıdığını söyledi.

Pazar esnafının sorunlarına başkan olması halinde kısa sürede müdahalelerde bulunarak çözüm bulunacağının sözünü veren Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ertan Sağlam, vatandaşlardan olumlu tepkiler aldıklarını Muhsin Yazıcıoğlu davasının Çarşamba halkında karşılık bulduğunu, bu davanın neferleri olmalarından ayrıca gurur duyduklarını ifade etti.

Sıcak ve samimi karşılamadan dolayı vatandaşlara şükranlarını sunan Başkan Adayı Sağlam, 31 Mart Seçimlerinde kendisine destek istedi. Başkan Adayı Ertan Sağlam’a Belediye Meclis Üyeleri de eşlik ederek vatandaşların sorunlarını ve Çarşamba hakkında istediklerini dinlediler.

Ziyaretler gün boyu sürerken,  esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin aralıksız bir şekilde devam edeceği öğrenildi.

1-071.jpg2-072.jpg3-063.jpg4-049.jpg5-032.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber