69 yaşında ilk kez ev sahibi oldu
Mersin'in Erdemli ilçesinde 33 yıl boyunca naylonlarla kaplı çatma olarak adlandırılan yapıda yaşayan 69 yaşındaki Fatma Dinç, mahalle muhtarı ve gönüllülerin desteğiyle ilk kez gerçek bir eve kavuştu. Yeni evinin anahtarını eline alan Fatma teyzenin mutluluğu yüzüne yansıdı.
Küçük büyük herkes destek verdi
Türbe Mahallesi Muhtarı Ali Salma, mahallede yaptığı ziyaretler sırasında Fatma Dinç’in yaşam koşullarını gördüğünü ve evinin yağışlarda su aldığını belirtti.
Dinç için ev yapmaya karar verdiklerini anlatan Salma, çevredeki hayırseverlerin kısa sürede desteğe koştuğunu söyledi. Yardımın sadece maddi imkanları olanlardan gelmediğini belirten Salma, yevmiyeyle çalışan bazı vatandaşların bile kazançlarından ayırdıkları parayı getirerek kampanyaya katkıda bulunduğunu aktardı.
Salma, Fatma Dinç’in yeni evine kavuşmasında emeği geçen gönüllülere ve Erdemli halkına teşekkür etti.