Ziynet Eşyasi için girdikleri evden çuvalla Fındık çalınca yakalandılar

Ziynet Eşyasi için girdikleri evden çuvalla Fındık çalınca yakalandılar
Samsun'da evlerden ziynet eşyası hırsızlığı suçundan çok sayıda suç kaydı bulunan genç kadın, dini nikahlı eşi ve kayınvalidesi ile birlikte girdikleri evden çalacak bir şey bulamayıp çuvalla fındık çalınca yakayı ele verdiler

Olay, Atakum ilçesinin Taflan Cami Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evlerden ziynet eşyası hırsızlığı suçundan çok sayıda suç kaydı bulunan H.B.(34), kaynanası N.E.(46) ile birlikte hırsızlık yapmak için Ö.Ş.'nin (63) evine girdi. Evde çalınacak para ve ziynet eşyası bulamayan H.B., ikinci kattaki evin balkonunda bir çuval içinde 20 kilo fındığı çaldı. Çuval elinde kaçmak isteyen H.B.'yi apartman sakinlerinden C.B. fark ederek peşine düştü. Olay yerinden kaçan H.B. ve N.E.'nin peşine düşen C.B.,fındık çuvalını ellerinden almayı başardı. Bu sırada H.B.'nin dini nikahlı eşi Y.E.(33) otomobille annesi ve eşini alıp kaçtı.

Hırsızların kaçtığı araç plakası polise haber verildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, söz konusu aracı İlkadım İlçesi Kale Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'nda ele geçirdi. Otomobilde bulunan H.B., N.E. ve Y.E., gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar hırsızlık yapmadıklarını, kiralık ev arama için apartmana girdiklerini iddia ettiler. Polisteki sorguları tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Savcı tarafından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 kişi serbest bırakıldı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel