Ziraat Odası’ndan iftar

Ziraat Odası’ndan iftar
Çarşamba Ziraat Odası Başkanlığı tarafından Ramazan ayı münasebetiyle ilçede ki bir restoranda üyelerine iftar yemeği verdi.

Çarşamba İlçesinde bir restoranda gerçekleşen iftar programına Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal, Çarşamba İlçe Müftüsü Osman Karagöz, siyasi parti temsilcileri, eski Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör, oda ve birlik başkanları, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasında katılımlarından dolayı davetlilere teşekkürlerini sunan Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, “Ramazan ayı birlik, beraberlik, yardımlaşma, dayanışma duygularının ön plana çıktığı mübarek bir aydır. Aslında bu maneviyatı bizlerin her gün yaşaması, tüm yıla yaymamız ve her zaman dayanışma içerisinde olmamız gerekir.” Dedi.

Başkan Aydemir’in konuşmasının ardından iftar yemeği öncesinde konuşma yapan Çarşamba İlçe Kaymakamı Mustafa Güney, Ramazan ayı içerisinde Çarşamba halkının sofralarını paylaşmasının güzel bir görüntü oluşturduğunu ifade ederken, bu önemli ayda ve ramazan ayı sonrasında yoksul durumda ki insanların unutulmaması gerektiğini, sofralarda aşırılıktan kaçınılması gerektiği ve yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılması gerektiğini ifade etti. Kaymakam Güney’in yaptığı kısa konuşmanın ardından ezanın okunmasıyla birlikte davetliler oruçlarını açtılar.

Program, Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir ve yönetim kurulu üyelerinin davetlileri tek tek kapıda uğurlaması ile son buldu.

HABER: Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber