Ziraat Odası’ndan ‘Biyokütle’ açıklaması!

Ziraat Odası’ndan ‘Biyokütle’ açıklaması!
Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir ve yönetim üyelerinin katılımıyla yapılan basın açıklamasında Çarşamba ilçesinde kurulacak olan ‘Biyokütle Enerji Santrali’ konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.

Çarşamba Ziraat Odası Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen basın açıklamasında Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir ve yönetim üyeleri hazır bulundu. Başkan Muammer Aydemir yaptığı basın açıklamasında, ilçeye yapılacak olan Biyokütle Enerji Santrali hakkında araştırma halinde olduklarını, ülke genelinde farklı noktalarda kurulmuş olan enerji santrallerinin bulunduğu ilçelerde ki Ziraat Odası başkanları ile görüşmeler gerçekleştirdiğini söyledi.
ziraat-odasi’ndan-‘biyokutle’-aciklamasi!-(1).jpg
Başkan Aydemir, “Yaklaşık 20 gündür Çarşamba’ya yapılması düşünülen Biyokütle Enerji Santrali hususunda suskun kaldığımız yönünde söylemler aldık. Bunun üzerine konu hakkında basın açıklaması yapmayı düşündük. Çarşamba Ziraat Odası Başkanlığı olarak Biyokütle Enerji Santrali konusunda net ve kesin bir olguya varmadan açıklama yapmanın doğru olmayacağını düşündük. Konu üzerinde araştırmalara başladık ve Türkiye’nin başka ilçelerinde kurulmuş olan ve faaliyet gösteren Biyokütle Enerji Santrallerinin yetkilileri ve İlçe Ziraat Odası Başkanları ile görüşmelerde bulunduk. Konu hakkında araştırmalarımız sürdürülmekte. Sağlık açısından zararı olur mu, yoksa şehre fayda sağlayacak bir santral olup olmadığı yönünde kesin bir cevap veremesek bile yapacağımız araştırmalar doğrultusunda yeniden bir basın açıklaması yapmayı düşünüyoruz.” diyerek Biyokütle Enerji Santrali hakkında başka kurumlar ve topluluklarca yapılan araştırmaların takipçisi olduklarını da ekledi.
ziraat-odasi’ndan-‘biyokutle’-aciklamasi!-(2).jpg

ziraat-odasi’ndan-‘biyokutle’-aciklamasi!-(4).jpg
Program yapılan basın açıklamasının akabinde son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber