Zeynep Karagöl’den net tavır;

Zeynep Karagöl’den net tavır;
Zeynep Karagöl’den net tavır;‘Koltuk sahibi olmak değil,Samsunluların sesi olmak için..’

Samsun’da başta kadınlar olmak üzere halkın her kesiminin sesi olmak için aday adayı olduğunu söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Zeynep Karagöl, “Milletvekilliğini koltuk sahibi olmak için değil, Samsunluların sesi olmak için istiyorum” dedi.

Aday adaylığı sürecinde gördüğü ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Zeynep Karagöl, halka hizmet noktasında yaşadığı heyecanın vatandaş nezdinde karşılık bulduğunu ifade etti.

‘2023 VE 2071 HEDEFLERİ İÇİN..’

Seçim çalışmaları kapsamında şehrin her noktasında halkla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduğuna değinen Zeynep Karagöl, “AK Parti iktidarıyla birlikte Samsun’da yaşanan büyük değişim ortada. Bu değişimin bir parçası olmak ve sürecin hızlanmasına katkı sağlamak için kolları sıvadım. Aday olmam ve görev almam halinde şehrimin 2023 ve 2071 hedefleri için durmaksızın çalışacağım. Bu noktada vatandaşlarımızın ne istediğine, ne beklediğine önem veriyorum. Sürekli alandayım ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyorum. Halkımızın talepleri ve önerileri, aklımdaki çalışmalarla birleşince heyecan duyuyorum. Bu heyecanla güzel işlere imza atacağımıza inancım tam” dedi.

‘KADINLARIN NE BEKLEDİĞİNİ BİLİYORUM’

Samsun’da özellikle kadınların siyasetten ne beklediğini çok iyi bildiğini ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Zeynep Karagöl, “Şehrimizde kadınlarımızın ulusal siyasetten ne beklediğini, nasıl çalışmalar istediğini çok iyi biliyorum. Kadına şiddet başta olmak üzere, kadınlarımızın iş hayatına katılımı, sosyal hayattan beklentileri konusunda neler yapılabileceği konusunda atılmış adımların devamını sağlamayı hedefliyorum. Milletvekiliğini koltuk sahibi olmak için değil Samsunluların sesi olmak için istiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber