Zeynep Karagöl: Benim Samsun için Hayallerim Var

Zeynep Karagöl: Benim Samsun için Hayallerim Var
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Zeynep Karagöl, Samsun halkına şahsına gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür etti

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Zeynep Karagöl;"45 gündür Samsun'un her platformuyla el ele gönül gönüle olduk" dedi.

BÜYÜK GURUR YAŞADIM

45 gündür sokakta, halkın içinde, teşkilatlarda, anketlerde ve medyada partisi için çalıştığını ve bundan da büyük bir onur duyduğunu belirten AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Zeynep Karagöl;"Siyaseti halkın mutluluğu ve refahı için yapıyorsanız, kendi insanınızı çok seviyorsanız, siyaset kurumunu bir meslek değil de halka hizmet olarak görüyorsanız işte orada gerçek mutluluğu yaşıyorsunuz demektir. Ben 45 günde milletim ve partim için büyük heyecanlar duyarak ve yaşayarak çalıştım. Bundan sonra da aynı duygularla siyaset mücadeleme devam edeceğim" diye konuştu.

BENİM HAYALLERİM VAR

Milletvekili aday listelerinin açıklanmasına az bir süre kaldığını kendisinin aday olması ve seçilmesi halinde Samsun için hayalleri olduğunu sözlerine ekleyen Karagöl,"Ben Samsun'da kadınlarımızın mutlu yaşamasını istiyorum. Ben şehrimde temiz bir çevre için mücadele etmek istiyorum. Ben şehrime yatırımlar gelmesi için mücadele etmek istiyorum. Ben işsiz gençlerimize iş aş bulmak bu konuda çaba göstermek istiyorum. Ben memleketimin her alanda ilerlemesi ve gelişmesi için taşın altına elimi koymak istiyorum. Bu vesileyle bütün partili arkadaşlarıma başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel