Zeybek’ten kongre değerlendirmesi

Zeybek’ten kongre değerlendirmesi
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, tamamlanan kongreler sonrası konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, “CHP Samsun İl kongresi sonrasında yaptığı değerlendirme de; Kongreler Parti içi yenilenmenin bir aracıdır.  Samsun İl kongresi; üç aday ve listeleri ile demokratik ortam, olgunluk içerisinde tamamlanmıştır. Bu ortama katkı sunan herkesi kutluyorum.” dedi.

Zeybek, “Parti içi yarışların kazananı ve kaybedeni olmaz! CHP örgütlerinde özveri ile çalışan arkadaşlarımız görevlerini yeni seçilen arkadaşlara devir ederler. Dün yarışanlar bugün bir aradalar, yarın birlikte çalışacağız, siyasetin dünü olmaz, sürekli ileri ve gelecek hedeflenir. Seçimler tamamlandıktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi ailesi bir ve bütün olarak geleceğe hedeflenmelidir.         Önümüzde zorlu bir süreç vardır! Bu süreçleri birlikte yönetip partimizi iktidara taşıyacağız. Zamanında veya erken yapılacak Mahalli, milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gerekli başarıyı yakalamak için Cumhuriyet değerlerine bağlı bütün paydaşlarımıza büyük görevler düşmektedir.       Samsun milletvekili Kemal Zeybek;  Cumhuriyet Halk Partililik, üye ve yönetimlerle sınırlı değildir. Yeni yüzleri ve seçmenleri partimize üye yaparak CHP örgütünü birlikte büyütmeliyiz. Bir tek üye veya seçmenimizi dışarıda bırakmadan herkesi kucaklamak en önemli görevimizdir.” Şeklinde konuştu.

Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, “Samsun ilçeleri ve İl kongresi, Cumhuriyet Halk Partisine yakışır biçimde tamamlanmıştır. Seçilen bütün yoldaşlarımı kutluyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hep birlikte çalışacağız, Halkımızla buluşup bütünleşeceğiz, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını kuracağız ve ülkemizde bozulan dengeleri yeniden kurmak, demokrasiyi onarmak hepimizin görevi olacaktır.” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

HABER: Nuri ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Siyaset